Nyoppussede kontorbygget Strandveien 12

Bare to minutter fra Lysaker stasjon ligger det nyoppussede kontorbygget Strandveien 12. Utleieprosessen har vært en suksess, og bygget er nå i ferd med å fylles opp.

– Dette har vært et litt anonymt bygg, men som nå får den oppmerksomheten det fortjener. Det er på mange måter en bortgjemt perle som nå får lov til å skinne igjen, sier eiendomssjef hos Selvaag Eiendom, Mette Nordvedt.

– Folk blir overrasket når de kommer hit og ser hva bygget har å by på, både når det gjelder beliggenhet, tett på knutepunktet Lysaker stasjon, men også når det gjelder kvaliteter, sier Nordtvedt.


Bare få lokaler igjen
Selvaag Eiendom kjøpte bygget i 2019. Det siste halve året har de gjort en del oppgraderinger som løfter bygget inn i 2021. Blant oppgraderingene de har gjort er å gi bygget nytt inngangsparti med lounge og nytt trappeløp.

– Vi har også oppgradert fellesarealene og bygger nå sykkelparkering og nye garderober. I tillegg har vi også laget en ny skiltplan som bedrer eksponeringen mot Lysaker stasjon, sier Nordtvedt. Oppgraderingene har blitt tatt svært godt imot i leiemarkedet. To tredeler av byggets samlende areal på cirka 4000 kvadratmeter er nå leid ut, og det er nå bare i overkant av 1000 kvadratmeter ledig, fordelt på tre lokaler. – Vi opplever stor interesse for lokalene og signerer i disse dager ytterligere en ny leieavtale. Vi er også i samtaler med flere potensielle leietakere. Dette er effektive kontorarealer som passer godt for leietakere som er opptatt av kvalitet og en sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til gode kollektivpunkter. Lysaker stasjon er bare to minutters gange unna. I tillegg har bygget god parkeringsdekning, sier Nordtvedt.

– Lokalene er ledige og at det derfor er mulig med rask innflytting, understreker Nordtvedt.

Perfekt beliggenhet
Selskapet Prodecon inngikk nylig en ny leieavtale i bygget og har bestemt seg for å bli værende i Strandveien 12 i minst åtte nye år.

– Bygget er veldig bra, med gode kvaliteter. For vår del handler det imidlertid først og fremst om beliggenhet. Vi er mye på farten og her er vi svært tett på knutepunktet Lysaker stasjon, samtidig som bussen stopper rett utenfor døren. I tillegg er parkeringsmulighetene gode. Vi er ofte ute på byggeplasser, hvor det ikke er så gode tog- og bussforbindelser, og da er bil og gode parkeringsmuligheter et stort pluss, sier daglig leder i Prodecon, Roy Temthe. Han mener også at de oppgraderingene som Selvaag Eiendom har gjort i bygget den siste tiden, har bidratt til å åpne opp bygget.

– Bygget har blitt mye mer vennlig og imøtekommende enn det var tidligere. Dette, kombinert med gode kvaliteter og en svært sentral beliggenhet, gjør at vi er liker oss veldig godt her, sier Temthe.

Folk blir overrasket når de kommer hit og ser hva bygget har å by på, både når det gjelder beliggenhet, tett på knutepunktet Lysaker stasjon, men også når det gjelder kvaliteter

– Mette Nordtvedt.

Lyse og trivelige arealer
En av de som nylig også har signert en lang leieavtale i bygget, er ingeniørselskapet Semar, som flytter inn første oktober. Selskapet har siden 80-tallet opparbeidet seg en unik spisskompetanse på offshore-industrien, men retter nå skytset inn mot et stadig voksende havvindmarked. For daglig leder, Thor Valsø-Jørgensen, var det lokalenes utforming som var avgjørende for at valget falt på Strandveien 12.

– Svært god kommunikasjon var selvsagt viktig, men det som gjorde at vektskålen vippet i dette byggets favør var den unike trekantformen på bygget. Formen gjør at det kommer godt med lys inn fra alle kanter, noe som gjør at vi får en svært god kombinasjon av funksjonelle, lyse og trivelige arealer, sier Valsø-Jørgensen. Han forteller at de i jakten på nye lokaler gjennomførte en grundig prosess hvor de var på «visning» i hele syv-åtte bygg.

– Vi hentet inn tilbud på fem ulike lokaler, hvor tre var med ganske lenge i prosessen. Til slutt var det kombinasjonen av gode arealer og beliggenhet som gjorde at Strandveien 12 trakk det lengste strået, sier Valsø-Jørgensen.

SE PROSPEKT

Ta kontakt med megler for Strandveien 12

Er du nysgjerrig på Strandveien 12?
Ta kontakt for mer informasjon om eiendommen.

KONTAKT

Live Melhuus

Rådgiver utleie

+47 958 04 270 / lm@malling.no