Nytt kontorbygg vegg i vegg med ærverdige Colosseum kino

Et flott, nytt kontorbygg i ferd med å reise seg, og med det skapes også det nye Colosseum Kvartalet.

Nye kontorbygg er ikke hverdagskost på Majorstuen. Nå er imidlertid et flott nytt kontorbygg i ferd med å reise seg, og med det skapes også det nye Colosseum Kvartalet.

Det planlagte nybygget Fridtjof Nansens vei 12 og Colosseum Kino eies begge av Reimers-familien. Kinoen har årlig 650 000 besøkende og nybygget vil inneholde 1 000 nye arbeidsplasser. Planen er å utnytte potensialet i bygningsmassene, men ikke minst den allerede etablerte aktiviteten til kinoen og Majorstuen for øvrig som et etablert boligog handelsområde. Synergiene mellom eiendommene forsterkes ved at det etableres et gårdsrom mellom byggene som blir tilrettelagt for opphold og uteservering.

– Det nye byrommet som etableres vil gi ny puls og være et betydelig løft for hele området, samtidig som det selvsagt vil være et stort pluss for byggets brukere, sier Lars Simen Paulgaard, partner og retailmegler i Malling & Co. Han sier byrommet åpner opp for mange spennende muligheter for kultur og andre opplevelsesbaserte aktiviteter, som kan supplere og bidra til å forsterke beliggenheten som en attraktiv destinasjon i Oslo sentrum.

Inngangsparti Fritjof Nansens vei 12

Det nye byrommet som etableres vil gi ny puls og være et betydelig løft for hele området, samtidig som det selvsagt vil være et stort pluss for byggets brukere

– Lars Simen Paulgaard, partner og retailmegler i Malling & Co

– At gårdeier har kontroll over begge byggene og byrommet mellom, åpner opp for unike muligheter innen servering, kultur og opplevelser, sier Paulgaard. Styreleder i Fridtjof Eiendom, Martin Reimers, er helt enig og påpeker betydningen av at Fridtjof Eiendom nå også har overtatt den ærverdige kinoen.

– Med kjøpet av Colosseum kino er brikkene på plass for en helhetlig utvikling av det som nå vil utgjøre det nye Colosseum Kvartalet, sier han.

Midt i smørøyet
Det nye kontorbygget ligger i et område som byr på et rikt kultur, restaurant-og handelstilbud. Frognerparken, med fantastiske Vigelandsparken, er nærmeste nabo og inviterer både til treningsturer og sosiale samlinger. Dette er noe av det som gjør at mange anser nettopp denne delen av hovedstaden som ett av Oslos mest attraktive boområder.

– Her kan du leve det moderne livet og både bo og jobbe i gangavstand til det meste som byen har å by på, forteller Paulgaard. Og skal du i møter eller bor et annet sted i byen, så sørger Majorstuen stasjon, som er det nest største kollektivknutepunktet i Oslo, for svært effektiv transport. Samlet gjør dette at en rekke store aktører, som for eksempel NHO, KPMG, Nordea, NVE, Bouvet og Politiet, allerede er godt etablert i området.

Kort vei til Frognerparken

Fremtidens arbeidsplasser
Det nye kontorbygget i Fridtjof Nansens vei 12 blir på 20.000 kvadratmeter og skal stå ferdig våren 2023. Bygget blir et arealeffektivt kontorbygg som kan skreddersys for fremtidens arbeidsliv, med det som hører med av moderne fasiliteter som digital infrastruktur og smartbygg-teknologi.

– Store, lyse, etasjeplan med høy grad av fleksibilitet og innbydende servicefasiliteter legger forholdene til rette for en effektiv og sømløs arbeidsdag. På taket kan leietakerne nyte en takterrasse med spektakulær utsikt over Oslofjorden, Holmenkollen, marka og nærområdet med både Frognerparken og Colosseum Kino, sier leder for utleie i Malling & Co, Fredrik Sommerfeldt.

– Kvartalet og byggets samlede kvaliteter, og den svært gode beliggenheten, gjør dette til et bygg som seiler opp som ett av de mest spennende kontorbyggene i Oslo de kommende årene, avslutter Sommerfeldt.

SE PROSPEKT

KONTAKT MEGLER FOR FRIDTJOF NANSENS VEI 12

Har du noen spørsmål rundt arealer, området eller leie?
Ta kontakt for mer informasjon!

KONTAKT

Fredrik Sommerfeldt

Leder Markets

+47 916 09 161 / fs@malling.no
KONTAKT

Lars Simen Paulgaard

Rådgiver utleie / Partner

+47 474 73 655 / lsp@malling.no